Iets nieuws van ABV : een nieuw project in samenwerking met SOTRAPLANT!

SOTRAPLANT SA werkt aan de bouw en uitbating van een moderne en krachtige coatingcentrale (gemeente Assesse), waarbij principes uit de circulaire economie een belangrijke plaats zullen innemen. Het deed hiervoor een beroep op ABV Development als partner. 



Deze nieuwe productie-unit krijgt een jaarlijkse capaciteit van 185.000 ton coatingmateriaal, goed voor de aanleg van openbare en private wegenwerken in de provincie Namen. Dankzij dit project kan SOTRAPLANT SA zijn activiteiten en groei bestendigen en kan het inspelen op de huidige vereisten van private en publieke instellingen. Tegelijk verkleint het hiermee zijn ecologische voetafdruk en voldoet het aan de Waalse beleidsverklaring rond circulaire economie.

ABV Development verzorgde het milieueffectonderzoek van het project en de modelberekening van de luchtuitstoot. Daarnaast onderzocht het de valorisatiemogelijkheden van afval en voerde het de mobiliteitsstudie, de akoestische studie en de studie rond de landschapsintegratie uit.

 

Derniers articles

Ce site utilise les cookies. En poursuivant votre navigation, vous acceptez l’usage des cookies. En savoir plus OK https://www.abv-development.com/mentions-legales/